Χοψονίδου: η έγκυος ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο γήπεδο! (φωτό)

24.04.2015
Στα ουράνια πετάνε από το βράδυ της Πέμπτης (23/4) οι φίλοι του Ολυμπιακού, στο μπάσκετ, μετά την ανέλπιστη πρόκριση της ομάδας στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης.

Και ο αγώνας της Πέμπτης ήτο πραγματικά απίστευτος και μες στην αγωνία στα τελευταία δευτερόλεπτα, κάνοντας πολλές καρδίες να «σπάσουν». Και την εγκυμονούσα Ολυμπία Χοψονίδου, να λυγίσει και να ξεσπάσει σε κλάματα στο τέλος του αγώνα.

Γιατί βλέπεις, η μεγάλη πρόκριση ήρθε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, τον έζησε και τον γεύτηκε τον αγώνα μέχρι το… μεδούλι! Τι κι αν βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; Το πρώην ,μοντέλο πήρε τους τρεις γιους της και για ακόμα μία φορά, πήγαν να παρακολουθήσουν αποκοντά τον πάτερ φαμίλια.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης ουκ ολίγες φορές έκανε πλάνα πάνω στην Χοψονίδου, η οποία πραγματικά ζούσε τον αγώνα, ενώ στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα δε σταμάτησε να φωνάζει. Και είπαμε πρόκειται για έγκυο γυναίκα. Και μόλις τελείωσε το παιγνίδι και ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση, ο φακός «τσάκωσε» την έγκυο να έχει ξεσπάσει σε κλάματα!!! Εμ, με τόση ένταση.