Grey's Anatomy: Οι τελευταίες στιγμές του πιο αγαπημένου τηλεοπτικού γιατρού [photos]

24.04.2015
Το 21ο επεισόδιο της 11ης σεζόν του «Grey's Anatomy» με τίτλο «How to Save a Life», το οποίο προβλήθηκε χθες στις Ηνωμένες Πολιτείες επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη στους φαν της σειράς αφού είδαν το βασικό πρωταγωνιστή να χάνει τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Όσοι δεν έχουν δει το επεισόδιο και δε θέλουν να μάθουν τι διαδραματίζεται στο επίμαχο επεισόδιο προτού το δουν οι ίδιοι, καλύτερα να μη συνεχίσουν την ανάγνωση ή να μη δουν τις φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε το χρονικό του τραγικού θανάτου.

Ο γιατρός Ντέρεκ Σέπερντ γυρίζει σπίτι κι εμπλέκεται σε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Βοηθά τους επιβάτες και στα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, αλλά στη συνέχεια ενώ συνεχίζει τον δρόμο του, σταματά να μιλήσει στο τηλέφωνο μέσα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα ένα φορτηγό να τον παρασύρει.

Με πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, ζωντανός, αλλά ανίκανος να μιλήσει μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όμως εκεί το προσωπικό δεν κάνει σωστές κινήσεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Όταν πια ο νευροχειρουργός του νοσοκομείου φτάνει, είναι πολύ αργά κι ο Σέπερντ κηρύσσεται εγκεφαλικά νεκρός. Στη συνέχεια φτάνει και η Μέρεντιθ, η οποία παίρνει τη δύσκολη απόφαση να τραβήξουν την πρίζα.