Βιβή Τσιάμη: Το «τρίποντο» στην καρδιά του Πρίντεζη [photos]

25.04.2015
Το γούρι του διεθνούς μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο παρελθόν, είναι η Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη, ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ.

Το γούρι του διεθνούς μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη, όπως έχει ο ίδιος δηλώσει στο παρελθόν, είναι η Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη, ένα από τα ωραιότερα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ. Ο Γιώργος Πρίντεζης, σε αρκετές του συνεντεύξεις έχει τονίσει ότι εκείνη είναι το «στήριγμά» του, το γούρι του και ότι παρακολουθεί όλους τους αγώνες του.

Είναι μαζί σχεδόν μια 7ετία, αν και κάποιο διάστημα οργίαζαν οι φήμες ότι δεν είναι πια ζευγάρι. Από ότι φαίνεται ο έρωτάς τους συνεχίζει και χθες γλέντησαν μαζί την πρόκριση στο Final Four μετά την τρίτη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα [ύστερα από το επικό τρίποντο του Πρίντεζη].

Η Βιβή Τσιάμη ξεκίνησε το 1999 ως μοντέλο σε διαφημιστικές καμπάνιες και επιδείξεις μόδας Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών ενώ έχει πάρει μέρος σε αρκετά βίντεο κλιπ. Στο παρελθόν έχει δουλέψει στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο ενώ έχει συνεργαστεί και με εφημερίδες και περιοδικά.

Κυρίως φωτογραφημένη με μπικίνι η Βιβή έχει κάνει και ένα all time classic πέρασμα από το Playboy!