Τραγικό! Αυτοκτόνησε 19χρονος πρωταγωνιστής γνωστής κωμικής σειράς [photos]

24.04.2015
Νεκρός από σφαίρα στον κήπο του σπιτιού του βρέθηκε ο 19χρονος ηθοποιός Σόγιερ Σουίτεν, πρωταγωνιστής της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «Ο αξιαγάπητος Ρέιμοντ» (Everybody Loves Raymond), στην οποία εμφανιζόταν μαζί με τα αδέρφια του!

Την αυτοκτονία του νεαρού ηθοποιού, που έκανε καριέρα στο Hollywood ως ένα από τα παιδιά – θαύματα της βιομηχανίας του θεάματος, ανακοίνωσε η ίδια του η αδερφή στα social media:

«Σήμερα το πρωί μας βρήκε μία οικογενειακή τραγωδία. Συντετριμμένοι, σας ανακοινώνουμε πως ο αγαπημένος μας αδερφός, γιος και φίλος, Σόγιερ Σουίτεν, αυτοκτόνησε, λίγες εβδομάδες πριν γίνει 20 ετών. Ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητας και του πένθους μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και σας ζητάμε να προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε».

Ο Σουίτεν, που υποδυόταν το ρόλο ενός εκ των διδύμων πρωταγωνιστών της σειράς, αυτοκτόνησε με όπλο ενώ βρισκόταν σε επίσκεψη στο πατρικό του στο Τέξας.



Στα 193 επεισόδια της σειράς, που μεταδίδονταν από το 1996 έως το 2005 από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ο αυτόχειρας πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του πραγματικού του αδελφού, του Σάλιβαν, και της αδελφής του, της Μάντλιν.

Γεννημένος στο Τέξας το 1995, ο Σόγιερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον χώρο του θεάματος σε ηλικία μόλις 1,5 έτους, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Σάλιβαν. Ο ρόλος του στη σειρά «Everybody Loves Raymond», που άρχισε το 1996 και τελείωσε μετά από περίπου μία δεκαετία, τον έκανε ευρύτερα γνωστό, ενώ προτάθηκε 69 φορές για βραβείο Emmy, κερδίζοντας τις 15!

Και τα τρία αδέρφια αποσύρθηκαν από τον χώρο της τηλεόρασης το 2005, οπότε και έριξε αυλαία η σειρά, ενώ έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε κοσμικό event το 2010, σε τηλεοπτικά βραβεία.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που έσπρωξε τον νεαρό ηθοποιό να δώσει τέλος στη ζωή του και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση των αρμόδιων αρχών.