Η σπόντα που έριξε για Νότη και μαξιλαροπόλεμο η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου [vds]

28.04.2015
Πολλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για το μαξιλαροπόλεμο στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Παντελής Παντελίδης με το Νότη Σφακιανάκη να έχει πετάξει τα καρφιά του για τον κόσμο που πάει να δει τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Όπως γίνεται πάντα, οι celebrities χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα και στην προκειμένη περίπτωση, άλλοι υποστηρίζουν τον Παντελίδη κι άλλοι το Σφακιανάκη.

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η οποία ήταν παρούσα στο μαγαζί όπου έλαβε χώρα ο μαξιλαροπόλεμος, είπε την άποψή της για το όλο περιστατικό στην κάμερα του Happy Day.

«Παιδιά να σας πω κάτι; Όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή. Αυτό έγινε το τελευταίο βράδυ όπου ήμασταν όλοι φίλοι, πελάτες. Δεν ήμουν κάθε βράδυ, ήμουν το συγκεκριμένο. Να σου πω τι έγινε. Ήμασταν όλοι φίλοι στο τέλος. Ήταν πελάτες που ερχόντουσαν σχεδόν κάθε μέρα στο μαγαζί. Ήταν σα να έχουμε ένα πριβέ πάρτι μεταξύ μας και πως κάνεις με τις φίλες σου ή τους φίλους σου μαξιλαροπόλεμο, ήταν αυτό. Αυτοί οι κάποιοι που το χαρακτήρισαν θα ήθελαν πάρα πολύ να είναι κομμάτι αυτής της παρέας που διασκεδάζει πραγματικά», δήλωσε η Μαριλένα.