Τζον Στάμος: Έξαλλος με τις δίδυμες Όλσεν βρίζει στο Twitter

29.04.2015
Θύμωσε ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός με τις σταρ που κάποτε υπήρξαν τηλεοπτικές ανιψιές του και δεν το άφησε να περάσει έτσι. Απάντησε δημοσίως με... γαλλικά!

Ο Τζον Στάμος (John Stamos) και οι δίδυμες Μέρι Κέιτ (Mary Kate) και Άσλεϊ Όλσεν (Ashley Olsen) γνωρίζονται πολλά χρόνια. Από τότε που όλοι πρωταγωνιστούσαν μαζί στην τηλεοπτική επιτυχία "Full House". Η επιστροφή της σειράς στη μικρή οθόνη όμως έφερε τριγμούς στη σχέση τους.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο 51χρονος σταρ πριν από λίγες μέρες, η απόφαση για την επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση ελήφθη και αναμένεται με μεγάλη αγωνία, ενώ τόνισε πως παρόλο που έχουν ενημερωθεί όλοι οι πρωταγωνιστές δεν έχουν καταλήξει όλοι σε συμφωνία για ένα γκεστ που είναι και το ζητούμενο καθώς στη νέα πλοκή δεν θα είναι εκείνοι το κέντρο του σύμπαντος!

Έλα όμως που σε πρόσφατη συνέντευξή τους, οι 28χρονες σταρ ξεμπρόστισαν τον Στάμος υποστηρίζοντας πως "δεν είχαν ιδέα" και ότι "έμαθαν για το ριγιούνιον από τα μίντια, όπως όλος ο κόσμος".

Ε... Ποιος είδε τον Τζον και δεν τον φοβήθηκε...

"Εμείς μόλις το μάθαμε σήμερα", απάντησαν σε σχετική ερώτηση του Women' s Wear Daily την περασμένη εβδομάδα οι δίδυμες υπογαμμίζοντας την έκπληξή τους που δεν "τους είχε πει τίποτα ο Τζον".

"Μ@λ@κίες!" απάντησε μέσω Twitter ο Τζον ενθέτοντας και το λινκ της συγκεκριμένης συνεντευξης. Kαι ο νοών νοείτω!