Πάρκερ & Ντάουνι Τζ.: Το νέο κεφάλαιο ενός μεγάλου έρωτα

30.04.2015
Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά, 24 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και έκλεισαν με τον τρόπο τους ένα ανοιχτό κεφάλαιο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr) ήταν ζευγάρι για επτά χρόνια από το 1984 μέχρι το 1991. Πρόσφατα, ο 50χρονος σταρ επιδίωξε συνάντησή τους και την περιγράφει με πολλή αγάπη.

Καλεσμένος την ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν (Howard Stern) o Ντάουνι Τζούνιορ περιέγραψε την συνάντηση που είχε με την πρώην αγαπημένη του -και την οικογένειά της- πρόσφατα, συνάντηση που "εκκρεμούσε εδώ και χρόνια".

Αφού εξομολογήθηκε ότι ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, ο Ρόμπερτ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι σε αυτή την νέα τους συνάντηση την είδε με μια νέα, φρέσκια ματιά και εξέφρασε τον απέραντο θαυμασμό που τρέφει "στη γυναίκα που έγινε μέσα σε αυτά τα χρόνια" καθώς και στην οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick).

"Πήγα από την σπίτι της, την πήρα και πήγαμε σε ένα κοντινό τάπας μπαρ. Είπα όλα όσα ήθελα να πω", εξήγησε μεταξύ άλλων ο Ντάουνι Τζούνιορ ο οποίος μιλώντας στο περιοδικό Parade το 2008 είχε παραδεχτεί πιο συγκεκριμένα πράγματα.

"Ήμουν τόσο εγωιστής. Μου άρεσε να πίνω και είχε και πρόβλημα με ναρκωτικά και αυτό δεν το άντεχε η Σάρα Τζέσικα καθώς είναι τόσο μακριά από αυτό που είναι η ίδια. Μου εξασφάλισε σπίτι και κατανόηση. Προσπάθησε να με βοηθήσει. Και τσαντίστηκε όταν δεν κατάφερα να το ελέγξω".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή.

Ύστερα από πολλά χρόνια, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ κατάφερε να τιθασεύσει τα πάθη του, ζει ευτυχισμένος στο πλευρό της επί 10 χρόνια συζύγου του Σούζαν Λέβιν (Susan Levin) και τα δυο παιδιά τους, τον 3 ετών Έξτον και την μόλις 6 μηνών Αβρι, ενώ έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμου του με την Ντέμπορα Φαλκόνε, τον 21χρονο Ίντιο, ο οποίος έχει επίσης ένα "θεματάκι" με τα ναρκωτικά.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) από την άλλη, είναι παντρεμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) από το 1997 και έχουν μαζί τον 12χρονο Τζέιμς και τις 5χρονες δίδυμες Μαριόν και Ταμπίθα που γεννήθηκε μέσω παρένθετης.