Τι λες τώρα: Πασίγνωστος τραγουδιστής πατέρας στα 62 του;

04.05.2015
Αυτή και αν είναι είδηση. Πασίγνωστος τραγουδιστής, του οποίου ο γιος πρόσφατα συμμετείχε στο «The Voice», έγινε πεθερός και σύντομα θα γίνει πατέρας στα 62 του, παρακαλώ.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο, ο οποίος πριν λίγες μέρες πάντρεψε το γιο του, Μάριο – Γιάννη, ο οποίος πήρε μέρος στο show του ΑΝΤ1, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο γάμος του 25χρονου Κονιτόπουλου έγινε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Βαρυμπόμπη. Από το γάμο δεν έλειπαν οι: Ειρήνη, Αγγελική, Στέλλα και Νάσια Κονιτοπούλου και η Ελένη Λεγάκη. Και εννοείται ότι τα νησιώτικα έδωσαν και πήραν στο γλέντι.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Espresso, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος έχει και άλλον ένα λόγο να χαμογελάει, πέρα από το γάμο του παιδιού του. Όπως αναφέρει η εφημερίδα σε δημοσίευμα της, ο γνωστός τραγουδιστής σε λίγους μήνες θα γίνει και πάλι πατέρας. Η 34χρονη σύζυγός του Σπυριδούλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Σπυριδούλα είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος του Κονιτόπουλου, ενώ γνωρίστηκαν πριν εννέα χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 25 χρόνων. Εξάλλου, το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2011 στην Κύθνο, το χωρίζουν 28 ολόκληρα χρόνια!