Οι σέξι πόζες της Ζωής Λάσκαρη που άφησαν εποχή [photos]

07.05.2015
Μπορεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ήταν η εθνική σταρ κι η γατούλα του ελληνικού σινεμά, όμως, το ρόλο της μοιραίας γυναίκας και της σέξι τον είχε αναλάβει η Ζωή Λάσκαρη.

Μπορεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ήταν η εθνική σταρ κι η γατούλα του ελληνικού σινεμά, όμως, το ρόλο της μοιραίας γυναίκας και της σέξι τον είχε αναλάβει με το μοναδικό ταπεραμέντο της η Ζωή Λάσκαρη.

Η καριέρα της ξεκίνησε το 1959 όταν στις 20 Ιουνίου κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», ενώ στις 26 Ιουλίυο εκπροσώπησε τη χώρα μας αξιοπρεπώς στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Υφήλιος» στο Λονγκ Μπητς των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στον κινηματογράφο ήταν στην ταινία «Ο Κατήφορος» της Φίνος Φιλμ, ενώ ακολούθησαν και άλλες ταινίες- σταθμοί για τον ελληνικό κινηματογράφο. Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Τζένη Καρέζη ήταν από τις πιο εμπορικές σταρ της εποχής.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν κι έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν στο περιοδικό «Εικόνες» και στο περιοδικό «PlayBoy» μπορούμε να δούμε για ποιο λόγο δικαιωματικά της έχει απονεμηθεί ο τίτλος της «μοιραίας γυναίκας», ο οποίος δεν την εγκατέλειψε ποτέ άσχετα αν σε σημερινές συνεντεύξεις, η ίδια προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι µοιραίες πατούν επί πτωµάτων. Πατούν πάνω στα πτώµατα των ανδρών. Εγώ έπεσα στα πατώµατα και έλιωσα στο κλάµα για τους άνδρες».