Ηθοποιός και ανιψιός υπουργού κάνει πρόταση γάμου μέσω περιοδικού!

07.05.2015
Τη φετινή σεζόν τον είδαμε και τον απολαύσαμε στις «Τρίχες» του Ant1, αλλά αν σας θυμίζει και κάτι ακόμη είναι γιατί τον έχετε δει σε πάρα πολλές διαφημίσεις. Παράλληλα, είχε μια επιτυχημένη πορεία στο μόντελινγκ, αλλά και έχει αποσπάσει διακρίσεις ως πολίστας (Αργυρό Μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης).

Ο λόγος για τον γοητευτικό Χάρη Γιακουμάτο, ανιψιό του πρώην υπουργού Γεράσιμου Γιακουμάτου, που μας εξέπληξε όλους κάνοντας πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία, μέσω της συνέντευξής του στο περιοδικό ΕΓΩ!

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η σχέση μας είναι σαν την κολόνια που κρατάει χρόνια. "Πηγαινοερχόμασταν" με τη σύντροφό μου στη σχέση μας για καιρό, αλλά τώρα πια θεωρώ πως πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Σκοπεύω να της κάνω πρόταση γάμου τις επόμενες μέρες. Το λέω πρώτη φορά. Και εκείνη από το περιοδικό θα το μάθει. Ελπίζω να απαντήσει θετικά. Αν όλα πάνε καλά θα παντρευτώ το επόμενο καλοκαίρι. Αισθάνομαι πως είναι ο άνθρωπός μου. Δένουμε πάρα πολύ. Την αγαπώ πολύ. Την ερωτεύτηκα ουσιαστικά και αυτό το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν έχεις περάσει με τη σύντροφό σου σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς», είπε με μεγάλη ειλικρίνεια.