Βάνα Μπάρμπα: Το sex symbol που όλοι αγαπήσαμε είναι... single [photos]

16.05.2015
Μπροστά της έχει υποκλιθεί το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού της Ελλάδας και όχι μόνο. Η γοητεία της είναι τόσο μεγάλη που τη δεκαετία του ΄80 και του ‘90, κατείχε πρωτεύουσα θέση στις ανδρικές φαντασιώσεις.

Μπροστά της έχει υποκλιθεί το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού της Ελλάδας και όχι μόνο. Η γοητεία της είναι τόσο μεγάλη που τη δεκαετία του ΄80 και του ‘90, κατείχε πρωτεύουσα θέση στις ανδρικές φαντασιώσεις. Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα, την Ελληνίδα που η φύση της χάρισε απλόχερα στο σώμα καμπύλες που απογειώνουν την θηλυκότητα.

Η διάσημη ηθοπιός γεννήθηκε στα Ιωάννινα στις 13 Μαρτίου 1966 . Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984. Με την παρουσία της στο ιταλικό κινηματογραφικό έργο Mediterraneo, το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο.

Η κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα, την έκανε προφανώς να αναθεωρήσει τη ζωή της. Γι΄αυτό και μας έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός πως σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως τα τελευταία 12 χρόνια είναι μόνη, χωρίς καμία ανδρική συντροφιά.

Εμείς κάνουμε μία ιδιαίτερη φωτογραφική αναδρομή αφιερωμένη σ΄αυτήν και στους λόγους που μια τέτοια γυναίκα δεν πρέπει να είναι μόνη!