Σπάνια εμφάνιση Μαίρης Χρονοπούλου: Πήγε να δει το βαφτιστήρι της, Άλκι Κούρκουλο [photo]

14.05.2015
Βγαίνει σπάνια λόγω των προβλημάτων με την υγεία της και ακόμη πιο σπάνια τη βλέπουμε σε να κάνει κοσμικές εμφανίσεις. Ο λόγος για την μεγάλη κυρία του Ελληνικού Κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, που παρακολούθησε την παράσταση «Φιλουμένα» στο Εθνικό Θέατρο.

Αφορμή; Το γεγονός ότι ο βαφτισιμιός της, Αλκις Κούρκουλος, είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής της παράστασης μαζί με την Ελένη Ράντου.
Μάλιστα κρατούσε στα χέρια της δύο ανθοδέσμες, μία για εκείνον και μία για την Ελένη Ράντου. Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Espresso. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα, το σημείωμα που συνόδευε την ανθοδέσμη του δικού της Άλκη έγραφε:
"Παίξε καλά αγόρι μου. Είμαι κάτω. Η νονά σου" ενώ την ανθοδέσμη της Ελένης Ράντου συνόδευε το σημείωμα: "Σε θαυμάζω πάντα".
Η ηθοποιός ήταν επί χρόνια στενή φίλη του πατέρα και της μητέρας του Άλκι Κούρκουλου, Μελίτας και για το λόγο αυτό έγινε νονά του γνωστού ηθοποιού.
"Τι να πω για τον Άλκι μου; Είναι και ωραίος και ψηλός και ταλάντουχος, αλλά και να μην ήταν, για μένα το βαφτιστήρι μου και μου αρέσει πάντα. Τον λατρεύω!", δήλωσε η ίδια μετά το τέλος της παράστασης για την ερμηνεία του γνωστού ηθοποιού.