Γνωστή τηλεγυμνάστρια δέχτηκε τρεις φορές ανήθικη πρόταση

19.05.2015
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘90 κάθε φορά που εμφανιζόταν στη μικρή μας οθόνη μέσα από τα πρωινά μαγκαζίνο για να μας γυμνάσει, ο αντρικός πληθυσμός έπαιρνε βαθιές ανάσες, ενώ ο γυναικείος πληθυσμός θαύμαζε το καλογραμμωμένο σώμα της.

Ο λόγος για την Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία σε συνέντευξή της στο περιοδικό YES, ρωτήθηκε για τα περίεργα που της είχαν συμβεί κι η ίδια αποκάλυψε πως δε γνώριζε «ότι υπήρχε θέμα με τις βίζιτες. Τρεις φορές μου έγινε τέτοια πρόταση και θέλω να το πω για να ξέρουν τα κορίτσια πώς πρέπει να προφυλάσσονται. Προσπαθούσαν να με εντάξουν και εμένα σε αυτό. Είχα όμως πολύ γερές βάσεις από το σπίτι μου και τον σύντροφό μου, που είναι ο καλύτερος μάνατζερ. Άλλα κορίτσια, δυστυχώς, μπορεί να έπεφταν σε αυτήν τη λούμπα, εξαιτίας αυτών των πονηρών ανθρώπων».

Και συνέχισε:

«Την πρώτη φορά ήμουν στο καμαρίνι. Χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα έναν άντρα να με ρωτάει ποια είναι η τιμή μου. Σάστισα. Τα μαλλιά μου σηκώθηκαν όρθια και βγήκα εκτός εαυτού. Του έδωσα να καταλάβει ότι αφού δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα πως μπορεί να με ρωτάει κάτι τέτοιο. Και τότε όπως και τώρα υπάρχει η άποψη πως τα όμορφα κορίτσια επιλέγουν αυτό το δρόμο».

Περιέγραψε δε και τη δεύτερη φορά που δέχτηκε ανήθικη πρόταση:

«Στη συνέχεια μια κοπέλα που ασχολούνταν με την υποκριτική με προσέγγισε για να κάνω δήθεν γυμναστική σε έναν 85χρονο και θα μου έδινε πολλά λεφτά. Υποπτεύθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, γιατί 85 ετών και γυμναστική είναι πολύ δύσκολο. Τρελάθηκα και αμέσως το ξέκοψα».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως «δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα, είμαι καθαρή. Δεν θέλω καμία ρετσινιά πάνω μου».