Μανταλίνα: Το σεξαπίλ της Λόρεν και η γοητεία της Μπελούτσι [photos]

21.05.2015
Με δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου συγκρίνει το περιοδικό GQ την 26χρονη καλλονή από τη Ρουμανία, Μανταλίνα Ντιάνα Γκένεα (Mădălina Diana Ghenea).

Με δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου συγκρίνει το περιοδικό GQ την 26χρονη καλλονή από τη Ρουμανία, Μανταλίνα Ντιάνα Γκένεα (Mădălina Diana Ghenea). Αν μια γυναίκα συνδύαζε τα ομορφότερα χαρακτηριστικά της Σοφίας Λόρεν και της Μόνικα Μπελούτσι θα ήταν η Μανταλίνα.

Η 27χρονη Ρουμάνα καλλονή εργάζεται ως μοντέλο από τα 15 της χρόνια. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες πολλών οίκων μόδας και πλέον θεωρείται από τα τοπ μόντελ εσωρούχων στον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια, κάνει καριέρα στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου και διαμένει.

Η Ρουμάνα καλλονή έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους σταρ του Χόλιγουντ και μάλιστα στους πιο περιζήτητους εργένηδες. Διατηρούσε σχέση με το Τζέραρντ Μπάτλερ, το Λεωνίδα στην ταινία "300", με τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά και με τον Λεονάρντο Ντικάπριο.

Πολύ συχνά φωτογραφίζεται για την Lomar (εταιρεία εσωρούχων) που την επέλεξε ως το πρόσωπο και το σώμα πολλών διαφημιστικών της.

Σημαντική και η συμμετοχή της στο videoclip «Il Tempo tra di noi» του Έρος Ραματζότι (Eros Ramazzotti), όπου την θαυμάσαμε να τρέχει με κατακόκκινη τουαλέτα σε έναν κατάφυτο λαβύρινθο. Η χημεία μεταξύ τους αποτέλεσε και την αφορμή για τη θυελλώδη σχέση τους. Οι κακές γλώσσες λένε πως του έκανε τη ζωή κόλαση.

Η Μανταλίνα θεωρεί τον εαυτό της πολίτη του κόσμου, αγαπάει τα ζώα, την κλασική μουσική και την... αριθμολογία. Το αγαπημένο της μότο είναι το «Quod me nutrit me destruit», «Ό,τι με θρέφει, με καταστρέφει».