Τσιμτσιλή - Τσολάκη: Τα κορίτσια του πρωινού όπως δεν τα έχεις ξαναδεί [photos]

23.05.2015
Παρουσιάστριες στο επιτυχημένο Happy Day, Αθηναία - Θεσσαλονικιά, η μια μελαχρινή η άλλη σχεδόν ξανθιά - δύο κορίτσια που ομορφαίνουν το πρωινό του Alpha!

Παρουσιάστριες στο επιτυχημένο Happy Day, Αθηναία - Θεσσαλονικιά, η μία μελαχρινή η άλλη σχεδόν ξανθιά - δύο κορίτσια με διαφορετικούς χαρακτήρες που ομορφαίνουν το καθημερινό πρωινό του Alpha!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία στην σχολή του ΑΝΤ1. Η επίσημη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στο TV Μακεδονία σε ηλικία 18 ετών οπού έκανε διεθνές ρεπορτάζ, ενώ αργότερα είχε δική της εκπομπή στο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι MAD. Το ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα απο την συχνότητα του Alter και τις εκπομπές "TV Weekend" και "Πολύ Μπλα Μπλα". Tο καλοκαίρι του 2011 η Σταματίνα παντρεύτηκε τον δικηγόρο Θέμη Σοφό και απέκτησε δύο παιδάκια!

Το αντίπαλο δέος, Ελένη Τσολάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και όπως λέει και η ίδια φαίνεται πως ο Βαρδάρης την επηρέασε πολύ από μικρή, γι' αυτό και ψαχνόταν γενικώς. Μετά από 12 χρόνια πρωταθλητισμού στο Taekwon Do, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Σπούδασε στα ΤΕΦΑ Θεσ/νίκης και παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου στη σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου. Ξεκίνησε το 2008 μια νεανική εκπομπή στο Δημοτικό τηλεοπτικό κανάλι TV 100, ενώ έγινε γνωστή ως ένα «Κορίτσι για σπίτι» στο Μακεδονία TV.