Οι προκλητικές πόζες της Τζέσικα Μπιλ πολύ πριν νοικοκυρευτεί [photos]

24.05.2015
Την Τζέσικα Μπιλ τη γνωρίσαμε μέσα από την οικογενειακή σειρά «Στον 7ο Ουρανό» που ξεκίνησε το 1996 στην Αμερική κι ολοκληρώθηκε μετά από 11 σεζόν.

Την Τζέσικα Μπιλ τη γνωρίσαμε μέσα από την οικογενειακή σειρά «Στον 7ο Ουρανό» που ξεκίνησε το 1996 στην Αμερική κι ολοκληρώθηκε μετά από 11 ολόκληρες σεζόν όπου υποδυόταν τη Μαίρη, μεγαλύτερη κόρη του ιερέα Έρικ Κάμντεν.

Ωστόσο, επειδή η ίδια ονειρευόταν μια κινηματογραφική καριέρα κι όχι να «καεί» σε ένα γλυκανάλατο τηλεοπτικό ρόλο και γι’ αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια της πέμπτης σεζόν έκανε επίτηδες προκλητική φωτογράφιση στο περιοδικό Gear ελπίζοντας ότι οι παραγωγοί της σειράς θα την απέλυαν.

Εν μέρει πέτυχε αυτό που ήθελε, αφού από την έκτη σεζόν και μετά έκανε μόνο γκεστ εμφανίσεις, οι οποίες με το πέρασμα των σεζόν ήταν ολοένα και πιο αραιές έως και καθόλου, δίνοντάς της την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό της.

Φυσικά, οι σέξι εμφανίσεις δε θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα κι οι φωτογραφίες που ακολουθούν μας θυμίζουν τη σέξι πλευρά της Τζέσικα Μπιλ που θαυμάζει ο αντρικός πληθυσμός άσχετα εάν εκείνη πλέον είναι η αφοσιωμένη σύζυγος του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και μητέρα του περίπου 45 ημερών γιου τους.