Τάνια Καψάλη- Η «Τατιάνα Δράκου» σε σπάνιες φωτογραφίες [photos]

24.05.2015
Μπορεί να μη μας συστήθηκε μέσα από τη Λάμψη, αλλά ο ρόλος της Τατιάνας Δράκου ήταν αυτός που την έκανε μέσα σε χρόνο μηδέν πασίγνωστη κι αγαπητή.

Μπορεί να μη μας συστήθηκε μέσα από τη «Λάμψη», αλλά ο ρόλος της Τατιάνας Δράκου ήταν αυτός που την έκανε μέσα σε χρόνο μηδέν πασίγνωστη κι αγαπητή στο πανελλήνιο με τα πανέμορφα μάτια της να έχουν χαραχτεί στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Από τη σειρά αποχώρησε το 1994 στο απόγειο της καριέρας της λόγω πολύ σοβαρού οικογενειακού προβλήματος με τον πατέρα της που την ανάγκασε να τα παρατήσει όλα μέχρι αυτό να ξεπεραστεί.

Όταν πλέον αυτό ξεπεράστηκε, επανήλθε στα πράγματα με διάφορες εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί με την ίδια να έχει δηλώσει ότι ο ρόλος της μάνας είναι ο πιο αγαπημένος της ρόλος, ενώ παράλληλα, ασχολιόταν και με άλλα πράγματα.

Όπως και να έχει, εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ την πρώτη «Τατιάνα Δράκου» που συντρόφευε τους τηλεθεατές στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μπορούμε να την απολαύσουμε σε σπάνιες φωτογραφίες της μέσα από το Έθνος, τις Εικόνες και το TV Ζάπινγκ που τη βλέπουμε χαμογελαστή και λαμπερή.