Πέθανε η μητέρα του Μπεν Στίλερ -Δεν φαντάζεσαι ποια ηθοποιός ήταν!

25.05.2015
Σε ηλικία 85 ετών "έφυγε" από τη ζωή η Αν Μίρα (Anne Meara). Και αν το όνομα δεν σου λέει κάτι, όταν καταλάβεις για ποια ηθοποιό μιλάμε θα ξαφνιαστείς.

Ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ (Ben Stiler) έχασε τη μητέρα του, η οποία ήταν επίσης ηθοποιός -όπως και ο πατέρας του. Μάλιστα οι δυο τους έκαναν σπουδαίο ντουέτο για πολλά πολλά χρόνια.

"Η μνήμη της Αν συνεχίζει να ζει στις καρδιές της κόρης της, Έιμι, του γιου της Μπεν, των εγγονιών της, της ευρύτερης οικογένειάς της και φίλων και τον εκατομμυρίων τους οποίους διασκέδασε ως ηθοποιός, συγγαφέας και κομεντιέν", γράφει η ανακοίνωση της οικογένειας, χωρίς, όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες ως προς τα αίτια του θανάτου της.

Η Αν Μίρα (Anne Meara) πέθανε στις 23 Μαΐου, όπως επιβεβαίωσαν ο γιος και ο σύζυγός της, Τζέρι (Jerry) στα 85 της χρόνια.

Η Αν και ο Τζέρι ήταν παντρεμένοι επί 61 χρόνια, ενώ ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους ως το αχτύπητο δίδυμο "Stiller & Meara " και συνέχισαν να δουλεύουν μαζί σε όλη τους της ζωή.

Εκτός από τον Μπεν, το ζευγάρι, έχει ακόμη μια κόρη, την Έιμι.

Ιδού η οικογένεια όταν οι γονείς λέμβαναν το κοινό τους αστέρι στη λεωφόρο της δόξας.

Και αν ακόμη αναρωτιέσαι τι σου θυμίζει η μητέρα του Στίλερ και δεν μπορείς να το ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, σκέψου "Sex And The City" και γύρνα σελίδα!

Τη μητέρα το "Στιβ Μπρέιντι", αιώνιου έρωτα της "Μιράντα Χομπς" -Σίνθια Νίξον- ερμήνευσε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά η Μίρα με τον πολύ χαρακτηριστικό της τρόπο.

Πρόσφατα ο 49χρονος κωμικός είχε ποστάρει αυτή τη φωτογραφία από το παρελθόν, όπου βλέπουμε τον ίδιο, παιδάκι, να κάνει μπάνιο με τη διάσημη μαμά του.