Ρόμπερτ Ντε Νίρο σε σπουδαστές Καλών Τεχνών: "Τη γ@μήσ@τε!" (vds)

25.05.2015
Σόκαρε αλλά και εντυπωσίασε ο θρυλικός ηθοποιός με τα όσα είπε σε ομιλία του ενώπιων νέων ανθρώπων που σπουδάζουν με στόχο να γίνουν "καλλιτέχνες πάσης φύσεως".

Καλεσμένος από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ήταν ο Ρόμπερτ ντε Νίρο (Robert De Niro) από τον οποίο ζητήθηκε να εκφωνίσει λόγο προς τιμή των τελειόφοιτων της Σχολής Τις Καλών Τεχνών (Tisch School of the Arts). Ε, κατάφερε να βάλει φωτιά στο ακροατήριο με το "Καλημέρα".

"Τα καταφέρατε", ξεκίνησε τον λόγο του o 71χρονος σταρ του Χόλιγουντ μόνο και μόνο για να τους... γειώσει όλους με την επόμενη ατάκα: "Και τη γ@μήσ@τε!".

"Κοιτάξτε τους αποφοίτους της λογιστικής. Έχουν όλοι δουλειά. Εσείς πώς τους βλέπετε; Ζηλεύετε τους λογιστές; Αμφιβάλω. Είχαν επιλογή. Μπορεί να ήταν όντως παθιασμένοι με τη λογιστική, όμώς θεωρώ πιο πιθανό να έφτασαν στην επιλογή μιας καριέρας που θα τους έδινε επιτυχία και σταθερότητα μέσω κοινής λογικής και σκέψης. Αιτιολογία, ορθολογισμός και κοινή λογική στη Σχολή Καλών Τεχνών Τις; Μου κάνετε πλάκα; Εσείς δεν την είχατε αυτή την επιλογή. Ανακαλύψατε ένα ταλέντο, αναπτύξατε μια φιλοδοξία και αναγνωρίσατε το πάθος σας".

Και έχει συνέχεια!!!

"Όταν μιλάμε για Τέχνες, το πάθος ξεπερνά την κοινή λογική. Εσείς δεν ακολουθείτε απλά τα όνειρά σας. Αναζητάτε το πεπρωμένο σας. Είστε χορευτές, τραγουδιστές, χορογράφοι, μουσική, δημιουργοί ταινιών, συγγραφείς, φωτογράφοι, παραγωγοί, ηθοποιοί, καλλιτέχνες... Και, ναι... τη γ@μήσ@τε!. Τα καλά νέα, όμως είναι ότι αυτό εδώ δεν είναι άσχημο σημείο για να ξεκινήσει κανείς".

Είπε και ελάλησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τους "έστειλε" κανονικά ολους. Πανζουρλισμός στο ακροατήριο. Ιδού και το βίντεο.