Ηλιάδη: Τι τρέμει και αποφεύγει να συναντήσει τα πεθερικά της;

25.05.2015
Στα τέλη Ιουνίου η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου, προκειται να βαφτίσουν το γιο τους και ήδη το ζεύγος έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες.

Και μπορεί η Μύκονος, το νησί που γεννήθηκε ο έρωτας τους, να είναι επικρατέστερη ως τόπος μυστηρίου, όμως, δεν αποκλείεται να γίνει στην Αθήνα. Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει στην Καβάλα, απ' όπου κατάγεται ο Γκέντσογλου και μάλιστα η Ηλιάδη ούτε συζητά το ενδεχόμενο αυτό.

Ο λόγος; Όπως αναφέρει πάντα το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να το μάθει η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη και να δημιουργήσουν προβλήματα την πιο όμορφη μέρα της ζωής της. Γι' αυτό, σου λέει πάντα το δημοσίευμα, αποφεύγει και να βρεθεί με τον Σάββα στη Βόρεια Ελλάδα προκειμένου να δει ο μικρός τους παππούδες του!

Τώρα, αν με τα πεθερικά έχουν συναντηθεί στην Αθήνα, δεν το γνωρίζουμε. Εξάλλου, πριν λίγο καιρό οι γονείς του ποδοσφαιριστή είχαν αποκαλύψει ότι δεν είχαν δει ακόμα το εγγονάκι τους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στην αρχή δεν είχαν δει με καλό μάτι τη σχέση του γιου τους με τη μεγαλύτερη του τραγουδίστρια.