Γκαγκάρινα: Η Ρωσίδα της Eurovision σε γυμνή φωτογράφηση [photos]

25.05.2015
Μπορεί στη Eurovision να το «έπαιξε» σεμνή και να εμφανίστηκε λιτή και απέριττη στη συμμετοχή της Ρωσίας έχει όμως κάνει γυμνή φωτογράφηση για το Maxim

Μπορεί στη Eurovision να το «έπαιξε» σεμνή και να εμφανίστηκε λιτή και απέριττη στη συμμετοχή της Ρωσίας έχει όμως κάνει γυμνή φωτογράφηση για το περιοδικό Maxim της χώρας της, τον Οκτώβριο του 2012.

Η 28χρονη Ρωσίδα καλλονή Πολίνα Γκαγκάρινα πήρε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό και έκλαψε πικρά για αυτό. Το ξανθό κορίτσι γεννήθηκε στη Μόσχα, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα και μιλάει άπταιστα ελληνικά!

Οταν το 1993 ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, η μητέρα της, που ήταν μπαλαρίνα αποφάσισε ότι η οικογένεια έπρεπε να επιστρέψει στη Ρωσία.

Σύντομα όμως, η Πολίνα ξαναήρθε στην Ελλάδα κι έζησε στην Αθήνα, από όπου έφυγε για την πόλη Σάρατοφ, όταν τελείωσε το σχολείο, ώστε να μείνει με τη γιαγιά της. Είναι παντρεμένη με τον γνωστό Ρώσο φωτογράφο Νμίτρι Ισκάκοφ κι έχει έναν γιο επτά ετών, τον Αντρέι, από τον Ρώσο ηθοποιό Πιότρ Κίσλοβ. Είναι μάλιστα μεγάλη νικήτρια του μουσικού σόου Star Factory.

Η φωτογράφησή της στο περιοδικό Maxim είναι από τις πιο σεμνές, παρά ταύτα η Πολίνα είναι γυμνή!