Τσιμτσιλή: Αυτό είναι πραγματικά το κορμί της χωρίς ρετούς (φωτό)

27.05.2015
Τον τελευταίο καιρό και με αφορμή φωτογράφηση της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό Hello, άνοιξε και πάλι ο.... φάκελος "φώτοσοπ" τα κορμιά διάσημων προσώπων.

Αυτή την εβδομάδα, το ίδιο περιοδικό και μετά τον κακό χαμό που ακολούθησε με τη Γερμανού, "ξαναχτυπά" με Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία - όπως τονίζει στο εξώφυλλο - σου την παρουσιάζει με μαγιό ΧΩΡΙΣ ρετούς και μακιγιάζ!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε πρόσφατα στην Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους, όμως ξέκλεψε λίγο χρόνο και απόλαυσε τις βουτιές της, στις κρητικές παραλίες. Εκεί, ήταν και ο φακός του Hello, απαθανατίζοντας την στην παραλία της Αγ. Πελαγίας να κάνει τις πρώτες της βουτιές, παρέα με καλή της φίλη, που ζει μόνιμα στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, την παράσταση "κλέβει" το αψεγάδιαστο κορμί της Σταματίνας, που όπως τονίζει το περιοδικό, έτσι είναι στην πραγματικότητα, αφού δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Τι κι αν έχει αποκτήσει πρόσφατα δύο κόρες Η παρουσιάστρια διαθέτει - όπως βλέπεις κι εσύ - ένα εκπληκτικό κορμί, χωρίς ατέλειες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ζυγίζει 59 κιλά, αφού προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, περιορίζοντας τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη στα γεύματά της. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες γυμνάζεται κάνοντας crossfit και aerial dance. Εξάλλου, έναν χρόνο μετά την απόκτηση της δεύτερης κόρης της η Τσιμτσιλή έχει καταφέρει να επανέλθει στα κιλά της πριν την εγκυμοσύνη. Ή καλύτερα πριν τις δύο εγκυμοσύνες, που ήρθε η μία κοντά στην άλλη.