Καμηλά: Η "καυτή" φωτογράφηση που έγινε αντικείμενο σχολιασμού (φωτό)

28.05.2015
Η Αλέκα Καμηλά επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια και με... δόξες, τιμές και αναλογίες που "κόβουν" την ανάσα έγινε (και πάλι) μία από τις πιο hot παρουσίες της μικρής οθόνης.

Και να φανταστείς ότι είναι μητέρα τριών παιδιών. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι την εποχή που ο Πέτζα Στογιάκοβιτς αγωνιζόταν στο NBA, η Αλέκα ήταν ανάμεσα στις πιο "σέξι συζύγους αθλητών", στην Αμερική!

Τώρα, η Καμηλά κάνει ακόμα μία σέξι φωτογράφηση, με μαγιό αυτή τη φορά. Η παρουσιάστρια θέλοντας να βοηθήσει την καλή της φίλη, Τζέιντ Βούκσεβιτς ποζάρει με μαγιό από τη νέα της συλλογή και τις επίμαχες φωτογραφίες δημοσιεύει το περιοδικό You.

Και η φωτογράφηση "κόβει" την ανάσα, αν και η ίδια με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, τονίζει ότι ζήτησε να της κάνουν τα απαραίτητα, λίγο ρετούς, λίγο φωτισμό και τα λοιπά. Αν και είμαστε σίγουροι ότι δεν τα έχει ανάγκη. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου δε σταμάτησε να την αποθεώνει στον "αέρα" με έναν απίστευτο ενθουσιασμό. Σιγά, Κατερινιώ μας.

Η φωτογράφηση της Καμηλά σχολιάστηκε και στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιαγκα να αναρωτιέται αν το στήθος της είναι φυσικό. Η Κατερίνα Καινούργιου της "ρουφιάνεψε" την απορία του παρουσιαστή και η απάντηση της Αλέκας ήτο αποστομωτική. "Γιώργο μου δεν τα ρωτάνε αυτά σε μία γυναίκα. Ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντηση μου" είπε κι έκλεισε με νόημα το μάτι.

Την Τετάρτη (27/5) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Mega Με ΜΙΑ, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε οτι ποτέ δεν ήταν μοντέλο υψηλής ραπτικής. "Δούλεψα πολύ στο εξωτερικό. Δεν ήμουν μοντέλο υψηλής ραπτικής, αλλά εμπορικό. Έχω κάνει όλους τους καταλόγους για βρακιά και μαγιό. Όποιο κατάλογο με εσώρουχο έβλεπες, ήμουν μέσα εγώ" δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ακομπλεξάριστη παρουσιάστρια.