Αποκάλυψη: Πού βρίσκεται η Αιγίνιτη μετά το διαζύγιο με Σρόιτερ;

29.05.2015
Η Δήμητρα Αιγινίτη «εισέβαλε» στην πραγματικότητα της ελληνικής σόουμπιζ το 1998, μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου και κατέκτησε τον κορυφαίο τίτλο, αυτόν της «Σταρ Ελλάς».

Η εντυπωσιακή μελαχρινή Δήμητρα ασχολήθηκε για λίγο με το μόντελινγκ, αφού στη συνέχεια έκανε στροφή στη δημοσιογραφία, με επιτυχία κιόλας, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες.

Μία από αυτές ήταν και η πολυετής συνεργασία της με το Πρώτο Θέμα, όπου γνώρισε, παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε 4 μήνες τον αρχισυντάκτη της, Αντώνη Σρόιτερ. Μάλιστα, μετά το διαζύγιο τους πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν, πώς θα καταφέρουν να συνυπάρξουν οι δύο πρώην, αλλά τα κατάφεραν.

Ωστόσο, η Αιγινίτη μετά το άδοξο τέλος του σύντομου γάμου της με τον Σρόιτερ, αποτραβήχτηκε από τη δημοσιότητα κι ελάχιστα γνωρίζουμε για εκείνη, σε αντίθεση με τον πρώην που αρκετά συχνά φιγουράρει στις σελίδες των lifestyle περιοδικών.

Μάλιστα, πριν λίγους μήνες είχαμε δει μία φωτογραφία της στα social media και τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε. «Είμαι η Δήμητρα, είμαι ο εαυτός μου, κουβαλάω την τρέλα μου, έχω τις απόψεις μου και θα έβαζα στοίχημα ότι αυτό δεν αρέσει σε πολλούς του χώρου. Κι εγώ από τον μαγικό κόσμο του lifestyle προέρχομαι, δεν έπαθα ξαφνικά κρίση ταυτότητας. Αλλο όμως η ανεμελιά των 20 σε μια άλλη εποχή και άλλο η συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει γύρω μας σε μια ωριμότερη ηλικία» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία της με το ξυρισμένο κεφάλι και τα τατουάζ.

Πού βρίσκεται, λοιπόν, σήμερα η Αιγινίτη; Όπως αναφέρει η εφημερίδα Αποκαλυπτικά, η δημοσιογράφος βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου εργάζεται σε ταξιδιωτικό γραφείο! Μάλιστα, όπως εξηγεί ο στενός της φίλος στην εφημερίδα, οργανώνει μονοήμερες εκδρομές στην περιοχή της Καλντέρας. Όσο για την επιλογή του πανέμορφου νησιού, μόνο τυχαία δεν έγινε. Η Δήμητρα λατρεύει τη Σαντορίνη, ενώ εκεί έγινε και ο θρησκευτικός της γάμος με τον Σρόιτερ.