Οι δημόσιες αντιδράσεις Καρντάσιαν/Τζένερ για την Κέιτλιν -πρώην Μπρους

02.06.2015
Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τη διάσημη ριαλιτοοικογένεια καθώς ο πατριάρχης της συστήθηκε επίσημα στον κόσμο ως γυναίκα. Και μάλιστα με τον πιο βαρύγδουπο τρόπο.

Η διαδικασία που είχε ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ιδιωτικά και τον τελευταίο καιρό δημόσια ολοκληρώθηκε. Ο Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) έγινε η γυναίκα που πάντα ήθελε να είναι, φόρεσε τις σέξι τουαλέτες και τα τακούνια του, πόζαρε για τον φακό της Άνι Λίμποβιτς και έγινε εξώφυλλο στο Vanity Fair δείχνοντας στον κόσμο πώς "σπάει" κάποιος το ίντερνετ!

Και γεννήθηκε η Κέιτλιν Τζένερ (Caitlyn Jenner). Προσοχή όμως... Δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του γράμματος "C" ως αρχικού του ονόματός του. Αντί του "Κ" δηλαδή! Όλες οι γυναίκες της οικογένειάς του, έχουν ονόματα που ξεκινούν από "Κ", οπότε ήταν σαφής από την αρχή η διάθεση της "νεογέννητης" Κέιτλιν να διαχωρήσει τη δική της θέση. Άλλο η Κρις, η Κλόε, η Κιμ, η Κένταλ και η Κάιλι και άλλο η Κέιτλιν! Κατανοητό!

Caitlyn Jenner for Vanity Fair 📷 Annie Leibovitz! How beautiful! Be happy, be proud, live life YOUR way!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Η Κέιτλιν Τζένερ για το Vanity Fair από την Άνι Λίμποβιτς. Πόσο όμορφη! Να είσαι χαρούμενη, να είσαι περήφανη, να ζήσεις με τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο!", γράφει η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία, παρεμπιπτόντως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδακι της.

We were given this life because you were strong enough to live it! I couldn't be prouder!!! Caitlyn, You are beautiful!!! 💋

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Khloé (@khloekardashian) στις Ιούν 1, 2015, 9:46πμ PDT

Και η Κλόε εκφράζει τη δική της συμπαράσταση μαζί με τον θαυμασμό της για τον θετό της πατέρα.

"Μας δόθηκε αυτή η ζωή επειδή είσαι αρκετά δυνατή για να τη ζήσεις. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη. Κέιτλιν, είσαι πανέμορφη!!!!

Freedom! Stunning. #Caitlyn

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις Ιούν 1, 2015, 2:04μμ PDT

"Ελευθερία! Πανέμοφη", γράφει η μεγαλύτερη από τις θετές του κόρες, Κόρτνεϊ

now that's a cover.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kendall Jenner (@kendalljenner) στις Ιούν 1, 2015, 9:57πμ PDT

Λακωνική η μεγαλύτερη από τις δυο βιολογικές του κόρες με την Κρις Τζένερ. "Τώρα, αυτό είναι εξώφυλλο", γράφει η Κένταλ στο Instagram και ποστάρει το βίντεο από τη φωτογράφηση του Vanity Fair.

Στο Twitter βέβαια ήταν πιο εκδηλωτική..

My angel on earth! #caitlyn

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kylizzle (@kyliejenner) στις Ιούν 1, 2015, 11:05πμ PDT

H μικρότερη, πάλι, η Κάιλι, είναι πιο εκδηλωτική, παρά το ότι μέχρι τώρα ήταν πιο συγκρατημένη. "Ο άγγελός μου στη γη", γράφει, ποστάροντας και εκείνη τη φωτογραφία του εξωφύλλου.

Ενδιαφέρον έχει και το ποστάρισμα της δεύτερης πρώην συζύγου του Μπρους, Λίντα Τόμσον (Linda Thomson) η οποία είναι μητέρα των Μπρόντι και Μπάντον Τζένερ.

"Αυτό άλλαξε τη ζωή μου για πάντα... αλλά δεν έχει να κάνει καθόλου με εμένα. Ήταν ένα εντυπωσιακό ταξίδι & μετάβαση... δύσκολο να γίνει αντιληπτό και δεκτό μερικές φορές... όμως είναι ευγνώμων για τόσες ευγενικές, έξυπνες και εξελιγμένες καρδιές που ξεπρόβαλλαν σε αυτή την πρόκληση... Η ζωή είναι ένα περίπλοκο, όμορφο δώρο με παραλλαγές, ώστε ο καθένας από εμάς να τη ζήσει αυθεντικά, όπως τη θέλει.