Χρουσαλά: 3,5 μήνες μετά τη γέννα, ποζάρει με ΑΥΤΗΝ την κοιλιά

18.06.2015
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ προκαλεί η νέα φωτογράφηση και εξώφυλλο της Μαριέτας Χρουσαλά για το περιοδικό ΕΓΩ weekly.

Η Μαριέττα στο μεν εξώφυλλο μας μοστράρει την επίπεδη κοιλιά της κι απορούμε από που βγήκε ο μικρός γιος της που θα πάρει το όνομα Σπύρος.

Η ίδια εξηγεί σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης:

«Είναι γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ευτυχώς, δεν είχα πάρει πολλά κιλά και έτσι μου ήταν σχετικά εύκολο να τα χάσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξα κάτι από αυτά που πάντα κάνω ούτως ή άλλως! Τρώω υγιεινά και έτσι συνέχισα και στην εγκυμοσύνη μου, ενώ δεν εγκατέλειψα ούτε τη γυμναστική εκείνη την περίοδο, όσο επιτρεπόταν φυσικά. Η γυμναστική αποτελεί μέρος της ζωής μου και νομίζω ότι το σώμα έχει μνήμη, γι' αυτό και επανέρχεται γρηγορότερα στη φυσιολογική του κατάσταση».

Σε άλλη φωτογραφία, η Μαριέττα ποζάρει αφήνοντας στη θέα μας, τα πανύψηλα και λεπτά πόδια της και εξομολογείται σχετικά με τη διατροφή της στη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

«Έτρωγα κανονικά και αυτό για μένα σημαίνει "υγιεινά". Δηλαδή, πολύ νερό, πολλά φρούτα και λαχανικά, μαγειρεμένα σπιτικά φαγητά, κυρίως ψητά, καθώς αποφεύγω τα τηγανητά ή τις πολύ βαριές και πλούσιες σε λιπαρά συνταγές. Το γλυκό δεν μου λείπει, αν και δεν το χορταίνω ποτέ».