Γκολεμά vs Άδωνη: Άγριο ξεκατίνιασμα με απαράδεκτες βρισιές!

22.06.2015
Ακόμα ένα μέτωπο άνοιξε στη μακροσκελή της λίστα η Ντέπυ Γκολεμά, μόνο που αυτή τη φορά ο "οχτρός" της τηλεκρτικού δεν είναι κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι ήταν να σχολιάσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας η Ελλάδα θα γίνει... Ουκρανία, όπου κάποιες γυναίκες της Ουκρανίας σε ανάλογη περίπτωση πήγαιναν είτε ως παραδουλεύτρες είτε ως… εκδιδόμενες; Έπεσε το σχόλιο στα αυτιά της Γκολεμά κι έγινε έξαλλη.

Η τηλεκριτικός, που λες, μέσα από το προφίλ της στο Facebook απάντησε στο σχόλιο του Γεωργιάδη, με απαράδεκτες βρισιές!

«"Πουτάνες και παραδουλεύτρες (όπως στην Ουκρανία) θα γίνουν οι γυναίκες στην Ελλάδα, εάν βρεθούμε εκτός ευρώ, δηλωσε ο Άδωνις....

Eνα έχω να σου πω! Οι πουτάνες και οι παραδουλεύτρες πληρώνονται κάνοντας η κάθε μια τη δουλειά τους, με πολύ περισσότερο σεβασμό από αυτές που συναναστρέφεσαι και είναι πολυτελείας, ανήκοντας φυσικά στην 1η κατηγορία. Όσο για τη δεύτερη ρε μ@λάκα του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω ρε καθίκι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε.......Να τον χαίρεστε που τον ψηφίσατε να είναι μέσα στη Βουλη, το κατακάθι....»

Ο Γεωργιάδης πληροφορήθηκε τα όσα απίστευτα του έσουρε η Γκολεμά και μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter έγραψε:

«Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω έως την Τρίτη να έχει ζητήσει συγγνώμη αλλιώς..».

Τι ήταν να το δει αυτό η Γκολεμά; Το πήρε ως απειλή και πάλι μέσω Facebook τού απάντησε. Μόνο που αυτή τη φορά προσπάθησε να το μαζέψει, αποδίδοντας τα απίστευτα μπινελίκια... στα νεύρα!

"Αλλιώς τι? Θα με βρουν σε κανα πηγάδι; Θα με χάσουν οι δικοί μου; Τι; Είναι απειλή;
Κάποιος που αποκαλεί όλες τις γυναίκες της χώρας του εκδιδόμενες..Κάποιος που θεωρεί ότι οι παραδουλεύτρες είναι κατώτερο είδος ανθρώπου, αυτός.... που δημιούργησε εκατοντάδες χιλιάδες παραδουλεύτρες για να ζήσουν τα παιδια και το σπιτι τους, δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί…Μπορει εγω να χρησιμοποίησα μια λέξη πάνω στα νεύρα μου…που δεν συνηθίζω…αλλά οι 400 κοινοποιήσεις που υπάρχουν…και ο κοσμος που το διαβασε κατάλαβε την οργή της κόρης μιας καθαρίστριας…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και όχι το ξεκατίνιασμα δεν τελείωσε εκεί. Ο Γεωργιάδης μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, είπε πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της, ενώ και πάλι μέσω Twitter ζήτησε μια "καθαρή" συγνώμη από την τηλεκριτικό.

Προς Γκολεμά - Άδωνη: Αδέλφια ειρήνη ημίν. Ενότητα και όχι να φάμε ο ένας τη σάρκα του άλλου. Ε-λε-ος! Βρείτε να ξεκατινιαστείτε με άλλα ζητήματα και όχι με τέτοια λεπτά θέματα. Γιατί βλέπεις, κάτω από τους λογαριασμούς και των δύο τα σχόλια που έκαναν οι διαδικτυακοί τους φίλοι ήταν το λιγότερο... ανατριχιαστικά!