Απίστευτη επίθεση εναντίον Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

22.06.2015
Τελικά, όπως φαίνεται δεν είναι όλοι θαυμαστές -χωρίς όρους- του διάσημου ζεύγους. Υπάρχουν και κάποιοι που θέτουν συγκεκριμένα και σοβαρά ερωτηματικά.

Στην ετήσια συνάντηση των μετόχων της εταιρείας Time Warner, ο CEO της, Τζεφ Μπιουκς (Jeff Bewkes) κλήθηκε να δώσει έξτρα εξηγήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση του ζεύγους Κλούνεϊ.

"Πόσα χρήματα δώσαμε στον Τζορτζ Κλούνεϊ για το Gravity και το Argo; Θα ήθελα να ξέρω πόσα χρήματα πήγαν σε εκείνον και πόσα στον Λίβανο και τη σύζυγό του", ρώτησε μία από τις μετόχους, βάζοντας φωτιά στην αίθουσα, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Το όλο σκεπτικό γύριζε σε κατηγορίες εναντίον του ζεύγους σχετικά με το ότι διοχετεύει χρήματα στους εχθρούς της Αμερικής και του Ισραήλ, όμως έγινε και πιο προσωπικό ενάντια στην κυρία Κλούνεϊ.

"Η Αλαμουντίν εμφανίζεται στον Τύπο ως η σέξι δικηγόρος που υπερασπίζεται τα πολιτικά δικαιώματα. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι μία δικηγόρος που υπερασπίζεται το έγκλημα. Μία δικηγόρος που υπερασπίζεται και αθωώνει, βγάζοντας από τη φυλακή τους χειρότερους εγκληματίες", είπε η μέτοχος "αναγκάζοντας" τον Μποιούκς τελικά να τη διακόψει υποστηρίζοντας ότι "δεν μπορούμε να μετατρέψουμε την συνάντησή μας σε μέρος όπου θα λύσουμε τις προσωπικές μας διαφορές και θα εκφράσουμε τις πολιτικές μας απόψεις".

Χμ... προφανώς το θέμα θα έχει συνέχεια και εμείς θα την παρακολουθήσουμε.