Χιουμοράκι ή κακία; Πάλι «την είπε» ο Αρναούτογλου στον Σταρόβα [vds]

25.06.2015
Πριν από λίγες εκπομπές ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα, όταν ο Σταρόβας ρώτησε την Βάσια Τριφύλλη στο πλατό, αν έχει καμία σχέση με τον Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος έχει ως παρατσούκλι του το «Βάσια». Το χιουμοράκι φάνηκε να μην άρεσε καθόλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος αρπάχτηκε.

Η αγένεια του Αρναούτογλου προς τον Σταρόβα και μάλιστα στον «αέρα» της εκπομπής «Καρντάσιανς» είχε και επεισόδιο νούμερο 2.

Μιας και ολοκληρώνεται η σεζόν, είπαν να παίξουν το παιγνίδι της αλήθειας. Κάποια στιγμή η Μαρία Μπεκατώρου ρώτησε τον Δημήτρη Σταρόβα αν «θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τα Καρντάσιανς» κι εκείνος απάντησε «ναι». Τότε, ο Αρναούτογλου δεικτικά τον ρώτησε «γιατί» και πριν προλάβει να του απαντήσει ο Σταρόβας, συμπλήρωσε: «Γιατί κι εγώ θα ήθελα να είμαι σε μια εκπομπή που να κάθομαι, να κοιμάμαι και να πληρώνομαι». Ο Σταρόβας απάντησε: «Αν είναι αυτή η άποψή σου, δεν έρχομαι του χρόνου». Ο Λιάγκας φυσικά σχολίασε τη σκηνή λέγοντας ότι ήταν μεγάλη αγένεια!