Η Λιάνη προειδοποιεί: Θα κλάψουν μανούλες με το βιβλίο της!

25.06.2015
Ένα δεύτερο βιβλίο για τον Ανδρέα Παπανδρέου ετοιμάζει η Δήμητρα Λιάνη και όπως με νόημα τονίζει: «θα κλάψουν μανούλες»!

Το βιβλίο θα φέρει τον τίτλο «Οργή Ανδρέα» και αναμένεται να προβεί σε αποκαλύψεις και θα δυσαρεστήσει πολλούς.

Μάλιστα, έχει μαζέψει όλους τους λόγους του, τα ντοκουμέντα, τις ιδιόχειρες σκέψεις του και θα τις καταθέσει σε ένα βιβλίο 500 σελίδων. Σκοπός της με αυτό το βιβλίο είναι ν’ αποκαλύψει κάθε πλάνη, ιστορική ανακρίβεια και ευθύνη προσώπου για επιλογές που βάρυναν τη χώρα σαν καταδίκη.

Το βιβλίο βρίσκεται στο στάδιο της λογοτεχνικής επιμέλειας και της κεφαλοποίησής του μιας και χρειάζεται πολύ δουλειά για να γίνει ευανάγνωστο για το ευρύ κοινό.

Και, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, η Δήμητρα Παπανδρέου έχει αφοσιωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια στη συγγραφή του πολιτικού βιβλίου έχοντας παραμελήσει κάθε άλλη δραστηριότητα. Πρόσφατα άρχισε να ψιθυρίζεται ότι δέχτηκε δελεαστική πρόταση -όχι μόνο οικονομικά αλλά και σε επίπεδο δημιουργικότητας και υψηλού επιπέδου παραγωγής- για ένα βιβλίο εντελώς προσωπικό από μεγάλο εκδοτικό οίκο στο Λος Αντζελες, που έχει δραστηριότητα και σε υπερπαραγωγές ταινιών στο Χόλιγουντ.