Δείτε την κούκλα κόρη της Μάλφα [μοιάζουν εκπληκτικά- photos]

09.07.2015
Με περίσσιο καμάρι την κόρη της Νίκη μας σύστησε μέσω του περιοδικού You η Μπέσυ Μάλφα. Μητέρα και κόρη πόζαραν με χαρακτηριστική ευκολία μπροστά στο φακό και δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το πόσο πολύ μοιάζουν.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως και η 18χρονη σήμερα Νίκη, αλλά και η δίδυμη αδελφή της έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και πως θα ήθελαν να ακολουθήσουν το χώρο της υποκριτικής.
«Είναι φτιαγμένες γι' αυτό, όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται. Οι κόρες μου θέλουν να ακολουθήσουν το χώρο της τέχνης, υποκριτική, τραγούδι, χορό... Από μικρές τούς άρεσε. Βοήθησε, βέβαια, το γεγονός ότι μεγάλωναν οε ένα σπίτι ηθοποιών που αγαπούσαν αυτό που έκαναν με όποιες δυσκολίες. Οταν γεννήθηκαν, επειδή ήταν δίδυμες δυσκολευόμουν ακόμα και για το γάλα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Νίκη παρουσιάζεται στην συνέντευξη πολύ προσγειωμένη και δεν περιμένει να ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες της σόουμπιζ για χάρης της… «Έχει μπει πολύ κόσμος στη δουλειά, πολλά παιδιά ηθοποιών και δεν νομίζω πως ισχύει πλέον κάτι τέτοιο. Αυτό επικρατούσε χρόνια πριν όπου οι γονείς των παιδιών ήταν σταρ. Ήταν πολύ βαρύ το όνομα, τώρα δεν πιστεύω πως υπάρχουν σταρ». Για την ώρα ανέφερε πως «Είμαι σε μία μπάντα στο MTV, «Ριγέ», λέγεται, ασχολούμαι με τραγούδι, θέατρο, σχέδιο μόδας, χορό…».