Σαμαράς: Αποκαλύπτει γιατί δε στεριώνει με γυναίκα!

13.07.2015
Ο χωρισμός του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα, πριν λίγους μήνες, μας είχε απασχολήσει τα μάλα, κυρίως για τους λόγους που το πρώην ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Μας είχε απασχολήσει, όμως, και ο χωρισμός τους πριν τρία χρόνια με την Κατερίνα Καινούργιου, αφού η νεαρή παρουσιάστρια έδειχνε ερωτευμένη μαζί του. Τώρα, ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής για πρώτη φορά μιλάει ανοιχτά κι εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δε μπορούν να στεριώσουν οι σχέσεις τους. Αλλά και τι πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα που θα τον οδηγήσει στο γάμο

«Όχι. Δεν έχω φτάσει ακόμα κοντά στον γάμο. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Όμως, δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός ο άνθρωπος που θα με υποστεί» δηλώνει αρχικά.Και προσθέτει: «Όχι, περίεργος δεν είμαι. Αλλά η ζωή μου είναι περίπλοκη με πολλούς αγώνες και ιδιαίτερα σφιχτά προγράμματα. Θα σου πω το πιο απλό: Αν Κυριακή έχω αγώνα, το Σάββατο πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο με την ομάδα. Αν μετά ξαναπαίζω Τετάρτη, τη Τρίτη χρειάζεται να είμαι και πάλι σε ξενοδοχείο με την ομάδα. Αυτό είναι πολύ περιοριστικό για τη σύντροφο μου η οποία αν και θα έχει ταξιδέψει για να με δει θα με συναντήσει μόνο 3 μέρες σπαστά μέσα σε μία ολόκληρη εβδομάδα, και τις υπόλοιπες 4 θα είναι μόνη της. Γι’ αυτό λέω ότι η σύντροφος μου πρέπει ‘να με υποστεί’. Και εύκολος άνθρωπος να ήμουν –μπορεί να είμαι ή και όχι, δεν ξέρω- είναι δύσκολο για κάποια να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της δικής μου ζωή μου»

Πηγή: people