Χρουσαλά: Οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση του γιου της

15.07.2015
Το γιο τους Σπύρο βάφτισαν το περασμένο Σάββατο, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λεων Πατίτσα. Η βάφτιση έγινε στη Μύκονο, διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί το ζευγάρι να είχε καλέσει πολλούς φίλους, εξαιτίας όμως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, αρκετοί καλεσμένοι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν μέχρι το νησί των Ανέμων. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο Happy day οι ακυρώσεις είχαν στενοχωρήσει τα μάλα τη Μαριέττα.

Ωστόσο, όλα πήγαν καλά και το ζευγάρι συγκινημένο βάφτισε το μικρούλι. Νονοί του ήταν ο Φραγκίσκος Κανελλάκης και η σύζυγός του Μαρίλυ Γλύπτη – Κανελλάκη. Φωτογραφίες από το μυστήριο εξασφάλισαν το ΟΚ και το Hello.

Η Μαριέττα προτίμησε ένα ρομαντικό λουκ επιλέγοντας μία μπεζ δημιουργία του οίκου L' Agence, ενώ είχε τα μαλλιά της πλεγμένα κοτσίδες. Στα λευκά και με ένα στεφανάκι στα μαλλιά ήταν και η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Μάρκω, η οποία έφτασε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου με το μπαμπά της.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα εβδομαδιαία περιοδικά, βλέπουμε και τη μητερα του Λέοντα, Μαριγώ Πατίτσα η οποία "έκλεψε" again τις εντυπώσεις με το τεράστιο καπέλο. Όσο για την μπομπονιέρα, ήταν ένα μικρό κουτάκι με ένα ναυτικό κερί. Και γενικά τα χρώματα που επικράτησαν ήταν το μπλε και το κόκκινο.