Τσιλύρα: Δε δίνει διαζύγιο στον Παπαδόπουλο; - Όλο το παρασκήνιο

15.07.2015
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Αθηνά Τσιλύρα υπήρξαν για πολλά χρόνια παντρεμένοι και όλο αυτό το διάστημα ποτέ δεν απασχόλησαν τα φωτα της δημοσιότητας με το γάμο τους.

Εξάλλου, επρόκειτο για ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι. Ωστόσο, όσο χαμηλών τόνων και αν ήταν η κοινή τους ζωή, τόσο... έντονο είναι το διαζύγιο τους και κάθε λίγο και λιγάκι λεπτομέρειες από αυτό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αυτή την εβδομάδα, το περιοδικό CIAO αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι έχει σοβαρές διαφωνίες κυρίως οικονομικές, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η έκδοση του διαζυγίου τους. Όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι το παρασκήνιο του χωρισμού, οι οικονομικές τους διαφωνίες έχουν κάνει την Τσιλύρα να μη συζητάει καν την πιθανότητα να δώσει το διαζύγιο αν δεν καλυφθούν οι απαιτήσεις της.

Πηγές προσκείμενες στον ηθοποιό και στην εν διαστάσει σύζυγο του αναφέρουν στο περιοδικό ότι οι δύο πλευρές είναι ψυχραμένες μεταξύ τους. Οι δικηγόροι τους βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και προσπαθούν να υπάρξει κάποια λύση ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες του συναινετικού διαζυγίου και οι δυο τους να μην καταλήξουν κατ’ αντιδικία.

Πάντα, σύμφωνα με το Ciao τα σημεία στα οποία δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία, είναι το σπίτι τούς στη Βάρκιζα, όπου η ηθοποιός ζητάει να της παραχωρήσει καθώς επίσης, κι ένα σεβαστό οικονομικό ποσό και «διατροφή».

Η ηθοποιός συγκεκριμένα ζητάει ένα ποσό κάθε μήνα, με το οποίο θα μπορέσει να ζήσει αξιοπρεπώς, αφού η ίδια δεν έχει εισοδήματα.