Τι τρέχει με Τζάστιν Μπίμπερ & Σελένα Γκόμεζ;

16.07.2015
Σελένα Γκόμεζ (Selena Gomez) και Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) το ξεκαθάρισαν: δεν έχουν τίποτα το ερωτικό αλλά...

Κοινή τους εμφάνιση το περασμένο Σαββατοκύριακο πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση αλλά όπως εξηγούν παραμένουν απλά φίλοι. Οι δυό τους είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της νεανικής σοουμπιζ που ανάβουν και κλείνουν το διακόπτη, σταματώντας κι αναθερμαίνοντας τη σχέση τους κατά διαστήματα.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί τον Δεκέμβριου του 2010, δύο μήνες αργότερα έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση που επιβεβαίωσε τη σχέση, η οποία όμως έληξε τον Νοέμβριο του 2012. Πριν τελειώσει ο μήνας υπήρξε μια επανασύνδεση, αλλά ο δεσμός έληξε οριστικά τον Ιανουάριο του 2013. Ένας νέος… γύρος, ξεκίνησε για λίγο το 2014 με τους δύο τραγουδιστές να έχουν θεαθεί μαζί σε ιδιωτικές στιγμές.

Ωστόσο, Σελένα και Τζάστιν είναι κατηγορηματικοί: η σχέση τους είναι πλατωνική και οι δύο τους απολαμβάνουν να βρίσκονται μαζί, να συζητούν και να περνούν καλά δίχως να υπάρχει οτιδήποτε το ερωτικό. Άλλωστε, όπως λένε έχουν κι οι δύο προχωρήσει παραπέρα στην προσωπική τους ζωή. Η μελαχρινούλα Γκόμεζ φημολογείται πως βγαίνει με τον Κόντι Σίμπσον (Cody Simpson) αλλά δηλώνει ελεύθερη, όπως άλλωστε κάνει και ο Τζάστιν.

Οψόμεθα...