Μπαλατσινού: η φωτογραφία με μαγιό & η μήνυση

26.07.2015
Τις διακοπές της αποτυπώνει με φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram η Τζένη Μπαλατσινού.

Κι ενώ το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια προτιμούσε να μας δίνει μια ιδέα από τα τοπία και τις θάλασσες που επισκέπτεται, αυτή τη φορά περιέλαβε και τον εαυτό της στην φωτογραφία ποζάροντας με στράπλες θαλασσί μπικίνι.

A photo posted by Jenny Balatsinou (@jennygr) on

Εν το μεταξύ, η Μπαλατσινού μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» όπου τόνισε πως κινήθηκε νομικά εναντίον ψεύτικου δημοσιεύματος εις βάρος της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα εφημερίδας ήθελε την Τζένη Μπαλατσινού να διαπληκτίστηκε μέσα σε super market στην περιοχή του Ψυχικού, καθώς η ίδια παρουσιάστηκε σαν να προσπέρασε την ουρά των πελατών στο τμήμα τυριών και αλλαντικών.

«Έχω κινηθεί νομικά κατά του συγκεκριμένου εντύπου. Όταν μου είπαν ότι γράφτηκε κάτι τέτοιο, γέλασα. Στη συνέχεια, όμως, είδα ότι αυτό πήρε διαστάσεις και έπρεπε να κινηθώ νομικά. Το να είσαι επώνυμος αυτή την περίοδο δεν είναι ό,τι καλύτερο, μετέχεις σε πολλά φαντασιακά "σενάρια" προσώπων, που με τη δύναμη του Τύπου τούς δίνουν, εν γνώσει τους, υπόσταση που δεν έχουν στην πραγματικότητα. Το σίγουρο είναι ότι η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να προσπερνάω τις ουρές. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο».