Παπαρίζου: Παντρεύτηκε κρυφά στη Σουηδία;

10.08.2015
Και μες στο κατακαλόκαιρο, όπου είδηση είναι το μπικίνι της Στικούδη, τσουπ "σκάει" μήνυμα από Σουηδία μεριά και ταράζει τα νερά της ελληνικής showbiz.

Παντρεύτηκε η Έλενα Παπαρίζου κρυφά στη Σουηδία τον αγαπημένο της, Ανδρέα Καψάλη; Έγινε ο πολυπόθητος γάμος της αοιδού και δεν το πήραμε χαμπάρι; Ιδού η απορία, που μας δημιουργήθηκε μετά από το μήνυμα - μυστήριο που ανέβασε η Έλενα στα social media.

Η Παπαρίζου το απόγευμα του Σαββάτου (8/8) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία κοινή της φωτογραφία με το σύντροφό της, την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: «Εγώ και ο άντρας μου». Περισσότερες εξηγήσεις δεν έδωσε, ενώ τα likes και οι ευχές "έπεσαν" βροχή με την τραγουδίστρια να τηρεί σιγή ιχθύος.

Τώρα δύο τινά συμβαίνουν: ή το ζεύγος παντρεύτηκε ή η Έλενα αποκαλεί "άντρα" της τον Καψάλη, όπως κάνουν άλλωστε πολλές χωρίς απαραίτητα να έχουν παντρευτεί τον αγαπημένο τους. Εξάλλου, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί. Το θέμα είναι αν η Παπαρίζου πρόλαβε τον πρώην της, Τόνι Μαυρίδη ο οποίος παντρεύεται στις 29 Αυγούστου.