Τζούλια Νόβα: Σήκωσε τη Μύκονο στο πόδι με το σούπερ μίνι της [photos+vds]

14.08.2015
Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η πανέμορφη Τζούλια Νόβα στα κοσμικά Ματογιάννια. Το γνωστό μοντέλο φορούσε ένα καυτό σούπερ μίνι και συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιάννη Μάρκου και μία φίλη της.

Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε η πανέμορφη Τζούλια Νόβα στα κοσμικά Ματογιάννια της Μυκόνου. Το γνωστό μοντέλο φορούσε ένα καυτό σούπερ μίνι και συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιάννη Μάρκου και μία φίλη της.

Αυτό δεν θα μπορούσε βέβαια να περάσει απαρατήρητο και..ασχολίαστο από την κάμερα του Mykonos Live Tv, που την εντόπισε σε βραδινή της έξοδο στο νησί.

Η πανέμορφη Τζούλια είναι μόλις 23 ετών και γεννήθηκε στην Ουκρανία. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models. Προξένησε ιδιαίτερη αίσθηση στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή και μαγνήτισε τα βλέμματα με την ομορφιά της και την τρομερή ομοιότητά της με τη Δούκισσα Νομικού. Τελευταία, την βλέπουμε να συμπαρουσιάζει με τον Πέτρο Πολυχρονίδη τον Τροχό της Τύχης.