Η Μαράια Κάρεϊ, το στήθος της και ο Γουιλ Σμιθ σε απίστευτη πόζα

18.08.2015
Λατρεύει τις selfie φωτογραφίες η ντίβα της ποπ και τα σόσιαλ μίντια, μόνο που οι τελευταίες φωτογραφίες που "πρόσφερε" στους θαυμαστές της είναι κάπως... ιδιαίτερες.

Η Μαράια Κάρεϊ (Μariah Carey) είναι από τις διάσημες που ασπάζονται με μεγάλη σοβαρότητα τη ρήση "τα πάχη μου τα κάλη μου" και δεν έχει απολύτως κανένα θέμα να το διατυμπανίσει. Ακόμη και οι στυλιστικές επιλογές που κάνει τονίζουν με τον πιο έντονο τρόπο τις καμπύλες της. Εδώ βέβαια... το τερμάτισε!

Η 45χρονη σταρ βρίσκεται στην Ίμπιζα όπου συνεχίζει τις διακοπές της με τον αυστραλό πολυεκατομυριούχο αγαπημένο της, Τζέιμς Πάρκερ (James Parker). Κάποια στιγμή, λοιπόν, παίζοντας μέσα στο πολυτελές γιοτ του καλού της, η Μαράια ένιωσε την ανάγκη να ποζάρει για τους φίλους της. Μοστράροντας φυσικά το ξέχειλο μπούστο της.

Η γυναίκα-πόζα, χωρίς αμφιβολία, η Μαράια Κάρεϊ καμαρώνει για το στήθος της με πόζες που το τονίζουν, όλο νάζι, δείχνοντας όλο και περισσότερο.

Εκτός από αυτές τις αποκαλύπτικές φωτογραφίες, όμως υπάρχει ακόμη μία που άλλη που κάνει εντύπωση και έρχεται από... 400 χρόνια πίσω!!!!

Η φωτογραφία φαίνεται τραβηγμένη περί τις 4 ζωές (!) πριν όπου η Μαράια και ο Γουιλ Σμιθ (Will Smith) ήταν ακόμη παιδαρέλια. Βέβαια, δεν μπορούμε να σημειώσουμε ότι ο Σμιθ έχει τον... αγέραστο! Εύγε!!!

#FBF I still can't believe this picture...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mariah Carey (@mariahcarey) στις