Ξανά ερωτευμένη η Μπαλατσινού! Ιδού ο νεαρός σύντροφός της (φωτό)

18.08.2015
Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της και η Τζένη Μπαλατσινού είναι και πάλι ερωτευμένη! Και με αποδείξεις, αφού ο φακός εβδομαδιαίου περιοδικού την "τσάκωσε" σε τρυφερές αγκαλιές με το νεαρό σύντροφό της.

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό και ήθελαν τη Μπαλατσινού και πάλι ερωτευμένη μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, επιβεβαιώθηκαν με πανηγυρικό τρόπο, αφού ο φακός του You απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές, στην Πάτμο.

Γιατί μπορεί η παρουσιάστρια καθόλη τη διάρκεια των διακοπών της στο νησί να ανέβαζε φωτογραφίες στα social media με φίλους της, ανάμεσα τους και ο Άρης Καβατζίκης, όμως η πραγματικότητα ήταν κάπως διαφορετική.... Και η σούπερ ανανεωμένη και ανεβασμένη διάθεση της οφείλεται στον... έρωτα!

Σύμφωνα με το περιοδικό You, που την Τετάρτη 19/8 δημοσιεύει και τις αποκλειστικές φωτογραφίες, η Μπαλατσινού εδώ και καιρό βρίσκεται στην αγκαλιά γοητευτικού, μελαχρινού και κατά πολύ νεαρότερου άνδρα. Μάλιστα, πρόκειται για έναν άνδρα γύρω στα 30 (η Μπαλατσινού είναι 45 ετών), ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της και δεν την αφήνει λεπτο από τα μάτια του.

Και μπορεί εκείνη να προσπάθησε πολύ να κρύψει το νέο της έρωτα προτιμώντας απόμερα ταβερνάκια και ερημικές παραλίες της Πάτμου, όμως, τελικά ο φακός του παπαράτσι, κατάφερε να τους ξετρουπώσει. Οι δυο τους, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τις τελευταίες δέκα μέρες που βρέθηκαν στο νησί ήταν αχώριστοι και απολάμβαναν τη θάλασσα, τον ήλιο και τον έρωτα τους.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, και δείχνουν το ερωτευμένο ζεύγος σε τρυφερές στιγμές μέσα και έξω από τη θάλασσα, είναι από την απομονωμένη παραλία Λιβάδι Γερανού.