Μπαλατσινού: Η φωτό που ανέβασε μετά την αποκάλυψη της σχέσης της

19.08.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει από το απόγευμα της Τρίτης (18/8) οπότε και είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της Τζένης Μπαλατσινού με το νέο της σύντροφο.

Το περιοδικό YOU, που κυκλοφόρησε την Τετάρτη (19/8) φιλοξενεί τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Μπαλατσινού σε τρυφερές στιγμές με χάδια και «καυτά» φιλιά στη θάλασσα με το συντροφό της. Κι έγινε το έλα να δεις, αφού ο νέος έρωτας της παρουσιάστριας έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αναπαράχθηκε από όλους σε χρόνο dt.

Πού βρήκε, όμως, την ερωτευμένη Τζένη ο σάλος για το νέο της έρωτα; Στον ουρανό! Σύμφωνα με το peoplegreece, η Μπαλατσινού συνοδεύει τη μεγαλύτερη κόρη της, Αμαλία στην Αμερική. Εκεί, η 18χρονη κόρη τους, θα φοιτήσει στο διάσημο πανεπιστήμιο του Berkeley, στην Καλιφόρνια.

Δεν ξέρουμε, αν ξέρει για τον κακό χαμό που έχει γίνει πίσω στην Ελλάδα, ωστόσο, η παρουσιάστρια το πρωί της Τετάρτης (19/8) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τη μπροστινή όψη ενός εντυπωσιακού κτιρίου. Επίσης, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν ποια ήταν η αντίδραση του Κωστόπουλου στο νέο έρωτα της πρώην συζύγου του, και μάλιστα με έναν κατά πολύ μικρότερο άνδρα!