1 εκατ. στην νταντά-ερωμένη του Μπεν Άφλεκ για να γυρίσει πορνό με παρτενέρ τον Batman!

25.08.2015
Το πιο πρόσφατο σκανδαλάκι του Χόλιγουντ - αν εξαιρέσουμε την ανορεξία της Αντζελίνα Τζολί και της Αμάλ Αλαμουντίν - είναι η υποτιθέμενη παράλληλη σχέση του διάσημου ηθοποιού-σκηνοθέτη Μπεν Άφλεκ με τη νταντά των παιδιών του. Και το διαζύγιό του!

Το τελευταίο διάστημα τα διεθνή ΜΜΕ την κυνηγούν ασταμάτητα, μιας και θεωρείται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου στον γάμο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Ο λόγος για την Κριστίν Ουζουνιάν (Christine Ouzounian), την πρώην νταντά των παιδιών του διάσημου ζευγαριού, που μόλις δέχτηκε μια ιδιαίτερη πρόταση και μάλιστα ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν ταχύτατα στο διαδίκτυο, εταιρία παραγωγής ταινιών πορνό πρότεινε στην όμορφη Κριστίν να πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακό φιλμ μαζί με κάποιον ηθοποιό, μεταμφιεσμένο σε... Batman, γεγονός που αποτελεί συμπαραδηλούμενο αναφορικά με τελευταία ταινία του Άφλεκ.

Οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και φυσικά το ζεύγος Άφλεκ έχει κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και προτεραιότητα έχουν δηλώσει ότι αποτελούν τα παιδιά και η ψυχική τους ισορροπία.