Καμηλά: Ο σοβαρός λόγος που έριξε "χυλόπιτα" στην Ελένη!

25.08.2015
Η συμμετοχή της Αλέκας Καμηλά στο "Δέστε Τους" ήταν απόλυτα πετυχημένη και η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχτηκε την άλλη. Μάλιστα, η συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη τη νέα σεζόν ήταν σχεδόν σίγουρη.

Μέχρι, που τα παντα ανατράπηκαν και τα σχέδια άλλαξαν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του peoplegreece, η Καμηλά και η οικογένεια της εγκαταλείπουν την Ελλάδα και πρόκειται να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αμερική.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πέτζα έχει μία καλή πρόταση απο το NBA, πράγμα που επισπεύδει την επιστροφή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξάλλου, πριν δύο μήνες, η Αλέκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε αποκαλύψει ότι ως οικογένεια βρίσκονται με το ένα πόδι στην Αμερική.

«Ο Πέτζα έχει προτάσεις κάθε χρόνο από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ. Και προσπαθεί να τα βάλει κάτω για να δει ποιο είναι το καλύτερο βήμα για εκείνον. Αυτή τη στιγμή είναι πρεσβευτής του NBA και για αυτόν το λόγο κάνει ταξίδια σε όλη την υφήλιο για να προωθεί το αμερικάνικο μπάσκετ. Το έχουμε συζητήσει και, έτσι κι αλλιώς, από την ώρα που ήρθαμε, είμαστε με το ένα πόδι στις ΗΠΑ», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Και ως φαίνεται η στιγμή αυτή ήρθε. Μάλιστα, η Αλέκα τις επόμενες μέρες πρόκειται να πάει στην Καλιφόρνια για να προετοιμάσει το έδαφος και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν ο σύζυγος και τα τρία τους παιδιά. Και αυτός είναι ο λόγος που η Καμηλά απέρριψε τη σχεδόν σίγουρη συνεργασία της με την Ελένη.