Τραγουδιστής τα «χώνει» στον Λεβέντη που τον πρότεινε στο ψηφοδέλτιο: «Εμένα βρήκες βρε...» [photo]

02.09.2015
Δεν φανταζόταν με τίποτα ο Βασίλης Λεβέντης την αντίδραση του λαϊκού τραγουδιστή, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και του ζήτησε να μπει στο ψηφοδέλτιο της «Ένωσης Κεντρώων».

Ο τραγουδιστής του έκλεισε το τηλέφωνο και έσπευσε να ποστάρει στο Facebook προσβλητικά σχόλια για τον Λεβέντη και τους πολιτικούς γενικά.

«Προσωπικό περιστατικό που οφείλω να σας το πω!!!. Χτυπάει το τηλέφωνο. Καλησπέρα σας είμαι ο Βασίλης Λεβέντης (λόγω θάρρους μιας και ο αδελφός του έχει παντρευτεί την ξαδέρφη μου)...θα κατέβεις Ματθαίο υποψήφιος στις Κυκλάδες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΜΕΝΑ ΒΡΗΚΕΣ;;; Κλαίω από τα γέλια ακόμα. Είστε πολύ ηλίθιοι τελικά! Άντε χαθείτε από δω χάμω κι οι 300 που έχετε το θάρρος να μου προτείνετε να κατεβώ...βλάκες ε βλάκες!» ήταν το ξέσπασμα του τραγουδιστή Ματθαίου Γιαννούλη.

Ενώ την επόμενη μέρα ο τραγουδιστής με μία φωτογραφία με τη χαρακτηριστική χειρονομία... μεσαίου δακτύλου, θέλησε να στείλει το πολιτικό του μήνυμα με το εξής σχόλιο:«Κύριοι 300! Αυτή είναι η φωτογραφία που θα βάλουμε στην κάλπη την ημέρα των εκλογών».