Η Grace Park του «Hawaii 5-0» θέλει να παίξει στο σινεμά [photo]

03.09.2015
Η νέα έκδοση της κλασικής σειράς των '70s «Hawaii 5-0» μπαίνει αισίως φέτος στην έκτη σεζόν προβολής της με τις περιπέτειες μιας αστυνομικής ομάδας, της οποίας τα μέλη είναι επιλεγμένα από τον κυβερνήτη κι ασκούν δίωξη σε σοβαρά εγκλήματα (κυρίως σε δολοφονίες) που διαπράττονται στη Χαβάη να συνεχίζονται να προβάλλονται από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Η νέα έκδοση της κλασικής σειράς των ‘70s «Hawaii 5-0» μπαίνει αισίως φέτος στην έκτη σεζόν προβολής της με τις περιπέτειες μιας αστυνομικής ομάδας, της οποίας τα μέλη είναι επιλεγμένα από τον κυβερνήτη κι ασκούν δίωξη σε σοβαρά εγκλήματα (κυρίως σε δολοφονίες) που διαπράττονται στη Χαβάη να συνεχίζονται να προβάλλονται από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Η γυναίκα της παρέας Γκρέις Παρκ (Grace Park) έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση, ενώ χάρη σε φωτογραφίσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, έχει κατορθώσει να ανεβάσει τον υδράργυρο στο κόκκινο.

Χάρη στην ερμηνεία της όμως και στη σειρά έχει κερδίσει και την προσοχή παραγωγών και μάνατζερ του Χόλυγουντ, οι οποίοι λέγεται πως θέλουν να κάνουν πρόταση στην 41χρονη ηθοποιό για να κάνει το μεγάλο βήμα και να παίξει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, αυτή είναι και η επιθυμία της ίδιας της ηθοποιού αφού όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, «το να παίζεις για πέντε χρόνια τον ίδιο ρόλο είναι μεγάλο χρονικό διάστημα».