Η απάντηση της Καινούργιου στις φήμες χωρισμού (φωτό)

04.09.2015
Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Real news για χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Οι φήμες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και όλοι να απορούν πώς το ζευγάρι που έμοιαζε τόσο ερωτευμένο κι έτοιμο για το επόμενο σοβαρό βήμα, να έφτασε στο χωρισμό. Χωρίς βέβαια, αυτός να μοιάζει οριστικός. Εξάλλου, όλο το καλοκαίρι ήταν αχωριστοι και τίποτε δεν έδειχνε ότι αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, που θα τους οδηγούσαν σε χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά τον κακό χαμό στο διαδίκτυο με τον "χωρισμό" της Καινούργιου, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση, βάζοντας τέλος στις φήμες. Αργά το βράδυ του Σαββάτου ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία, όπου ποζάρει στην αγκαλιά του επιχειρηματία, από βραδινή τους έξοδο. Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτό με το σχόλιο; "My love". Πάντως, η Κατερίνα είχε αρκετό καιρό να ανεβάσει φωτογραφία της με τον Σταθοκωστόπουλο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι πράγματι πέρασε μια κρίση στη σχέση του, που μετρά δύο χρόνια.