Ένας κομμωτής... έβγαλε στη φόρα γυμνό τον Τζορτζ Μάικλ στο ίντερνετ

07.09.2015
Όχι δεν είναι νέα διαφήμιση της Coca Cola είναι το νέο σκανδαλάκι της Daily Mirror με πρωταγωνιστή τον σταρ Τζορτζ Μάικλ και τη γνωριμία του με Αυστραλό κομμωτή. Τα παιδιά ερωτεύτηκαν και ο κομμωτής κράτησε ως ενθύμιο της γνωριμίας τους ημίγυμνες φωτογραφίες του τραγουδιστή.

Ο Τζορτζ Μάικλ και ο κομμωτής Carlos Arturo Ortiz γνωρίστηκαν στο ξενοδοχείο Park Hyatt έπειτα από μία διαδικτυακή επαφή και όπως λέει ο κομμωτής μίλησαν ώρες για τα... πάντα, με τον Μάικλ να έχει ακουμπήσει καρμικά το κεφάλι του στο στέρνο του κομμωτή.

Ο κομμωτής από την Κολομβία αργότερα δήλωνε πως η μέρα που γνώρισε τον τραγουδιστή ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του. O 64χρονος Ορτίζ περιγράφει τον τραγουδιστή ως ευγενικό, ευαίσθητο και αξιαγάπητο, λέγοντας πως στεναχωριέται όταν διαβάζει στον Τύπο ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τις εξαρτήσεις και την υγεία του.

Ο Μάικλ και ο κομμωτής δεν «τα βρήκαν» και τελικά σταμάτησαν να επικοινωνούν. Ο Ορτίζ αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες που απαθανατίζουν, γυμνό και χαλαρό τον Τζορτζ, στο διαδίκτυο! Χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπουκάλι coca cola στο χέρι ποζάρει σε δυο τρεις ημίγυμνες selfies.

Αυτές οι χαλαρές εικόνες απέχουν πολύ από τα τελευταία δημοσιεύματα που δείχνουν τον σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής με παραπανίσια κιλά και σοβαρά θέματα υγείας που σχετίζονται με τα ναρκωτικά.

Να θυμίσουμε ότι το 2011 ο Τζορτζ παραλίγο να πεθάνει από πνευμονία. Μάλιστα τότε είχε πέσει σε κώμα και χρειάστηκε τραχειοτομή για να κρατηθεί στη ζωή. Εκείνη τη χρονιά, ο καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει ότι είχε τελειώσει τη σχέση του με τον τότε φίλο του Kenny Goss, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για 25 χρόνια.