Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Το καυτό φιλί πριν από το δικαστήριο!

07.09.2015
Στο κόκκινο χαλί περπάτησε το διάσημο ζεύγος και θέλοντας, προφανώς, να αποδείξει ότι οι γλώσσες που τους θέλουν να χωρίζουν -ξανά- είναι απλά... κακές!

52 χρονών εκείνος, 29 εκείνη. Ε και; Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) παντρεύτηκαν και παραμένουν ευτυχισμένοι παρά τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο. Ιδού και οι αποδείξεις οι... επίσημες.

Στο φεστιβάλ Βενετίας για την προβολή της ταινίας "The Danish Girl" βρέθηκε το διάσημο ζεύγος και έβαλε φωτιά στο κόκκινο χαλί καθώς η νεαρή κυρία Ντεπ δεν κρατιόταν και του όρμηξε του συζύγου στην κυριολεξία!

Ο Τζόνι φυσικά τα απόλαυσε τα φιλιά της και έδωσε στους φωτογράφους αυτό που ήθελαν ενώ κάποια στιγμή άναψε και το τσιγαράκι του επάνω στο κόκκινο χαλί.

Κατά τα άλλα, η 29χρονη Άμπερ κλήθηκε στο δικαστήριο στις 2 Νοεμβρίου για το θέμα που πριν από λίγους μήνες την είχε φέρει αντιμέτωπη με τους νόμους της Αυστραλίας εξ αρχής.

Τότε, το ζευγάρι είχε "μπάσει" τα δυο σκυλάκια του, Πίστολ και Μπου παράνομα μέσα στην χώρα, αποκαλύφθηκε και τον λόγο έχει τώρα το δικαστήριο.

Η πρώτη δίκη δεν ολοκληρώθηκε και το ζήτημα μεταφέρθηκε για τις αρχές του μήνα. Για να δούμε τι θα δούμε...