Γιατί Αλέξη; Ο Τσίπρας απογοήτευσε την Τζούλια Νόβα!

08.09.2015
Η παρουσία της Τζούλιας Νόβα στις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου, έστω και στο... 90 του καλοκαιριού, δεν πέρασε απαρατήρητη. Και η εμφάνιση της με τα "καυτά" μπικίνι προκάλεσαν αίσθηση, αφού πρόκειται για μία από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, το καλοκαίρι αυτό δεν το λες και το καλύτερο και πιο ευχάριστο για το μοντέλο από την Ουκρανία, αφού και η Τζούλια επηρρεάστηκε από τις πολιτικές εξελίξεις, που ειδικά στις αρχές του καλοκαιριού ήραν ραγδαίες και πολύ κρίσιμες.

Η Νόβα μίλησε στην εφημερίδα Freddo για το δύσκολο καλοκαίρι, που όμως, περιελάμβανε διακοπές σε Μύκονο, Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλονιά. Σκέψου δηλαδή να ήταν και εύκολο, θα είχε αλωνίσει τον τόπο!

«Στην αρχή δεν ήταν και τόσο όμορφο και νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους μας, αφού λόγω του δημοψηφίσματος αναστατώθηκα πάρα πολύ και σχεδόν οι περισσότεροι χάσαμε ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Στη συνέχεια, όμως, όταν ηρέμησαν τα πράγματα, καταφέραμε να πάμε για δύο εβδομάδες διακοπές και επιστρέψαμε. Πήγαμε Μύκονο, Λευκάδα, Ιθάκη και Κεφαλονιά», δήλωσε.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι την απογοήτευσε ο Αλέξης Τσίπρας!

«Με την πολιτική δεν ασχολούμαι και πολύ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που πρέπει να γίνουν τώρα εκλογές, από τη στιγμή που έγιναν πριν από μερικούς μήνες και βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Με έχει απογοητεύσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κόσμος για άλλα πράγματα τον ψήφισε. Σάρωσε το “όχι” και τελικά πήγαμε στο “ναι”. Εγώ δεν ψηφίζω, αλλά, αν ψήφιζα, δηλώνω αναποφάσιστη», είπε.