Ο σύζυγος της Ζιζέλ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο

09.09.2015
Τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να χωρίζει ολοένα και πληθαίνουν ενώ οι ίδιοι δεν είχαν σχολιάσει ποτέ κάτι επίσημα. Μέχρι τώρα.

Η Ζιζέλ (Gisele) και ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) παντρεύτηκαν το 2009 και αποτελούν σήμερα ένα από τα πιο ισχυρά -και σίγουρα πιο πλούσια- ζευγάρια της σόουμπιζ. Λέγεται όμως ότι ο έρωτας τους... τελείωσε και ότι χωρίζουν. Ο 38χρονος άσσος του NFL απαντά πρώτη φορά σε σχετική ερώτηση.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό WEEI της Βοστόνης έδινε ο Μπρέιντι με αφορμή το σκάνδαλο που ξέσπασε στις αρχές του χρόνου και του στοίχησε τον αποκλεισμό από τα γήπεδα. Με λίγα λόγια ο Τομ θεωρήθηκε υποκινητής σε μια παράνομη κίνηση που λέγεται ότι είχαν επιλέξει οι New England Patriots ξεφουσκώνοντας (!) τις μπάλες που χρησιμοποιούσαν πριν από τους αγώνες ώστε να έχουν πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων.

Μετά τα ποδοσφαιρικά όμως, η κουβέντα πέρασε από τα αθλητικά στα προσωπικά. Ο κόσμος θέλει να μάθει αν υπάρχει θέμα διαζυγίου.

"Βρισκόμαστε σε ένα υπέροχο σημείο... Δεν έχω μεγαλύτερο υποστηρικτή από εκείνη", απάντησε ο Τομ μιλώντας για την καλή του η οποία προφανώς τον στηρίζει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνά επαγγελματικά και προφανώς θέμα διαζυγίου δεν υφίσταται!

(για την ιστορία, η φωτογραφία επάνω είναι από τον γάμο του ζεύγους)

Η Ζιζέλ μπορεί να μην έχει μιλήσει ανοιχτά επ' αυτού -τουλάχιστον ακόμη- όμως με τον τρόπο της εκδήλωσε τη στήριξή της προς τον σύζυγο με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία που πόσταρε για τα γενέθλιά του, αποκαλώντας τον μάλιστα "Αγάπη μου".

Μαζί τους τα δυο τους παιδιά, Μπεν και Βίβιαν.